UJIAN TUGAS AKHIR PENGRAWIT TAHUN AJARAN 2018 / 2019 PRODI KARAWITAN (hari kedua)

Ujian Tugas Akhir Pengrawit
Prodi Seni Karawitan Jurusan Karawitan
Fakultas Seni Pertunjukan – Institut Seni Indonesia (ISI) Surakarta

Gd. Teater Besar Gendhon Humardani ISI Surakarta
25 Juli 2019

Penyaji I :
Dhiky Ndaru (Ricikan Rebab)
Agus Setyanto (Ricikan Kendhang)
Rizki Ainanda Utama (Vokal Sinden)

Sajian :
Garap Mrabot Gending Greget Pekalongan
Yg tersusun dari :
Jineman Gledek Glinding Dhawah Greget Pekalongan gendhing kethuk 2 kerep minggah 4
Kalajengaken Ladrang Kembang Kacang, suwuh
Padhet Jingking terus Ayak Ayak 9 Wilet
Terus Rebek kaseling Palaran Dandanggula lik suling
Lan Palaran Durma kagok laras pelok padet 6



Penyaji II :
Rinto (Ricikan Kendhang)

Sajian :
Garap Mrabot Gending Songgen
tersusun dari :
Jineman Mari Kangen, suwuk
Buka Gending Songgeng
Gending kethuk 2 kerep minggah 4
  kalajengaken Ladrang Tirta Kencana
terus Ayak Wijil Larasati
terus Srepeg
Kaseling Palaran Dandanggula Temanten Anyar Laras Slendro Pathet 9